Opoharjoittelijat Alppilan lukiossa

Syksyllä 2017 saavuimme Alppilan lukioon tekemään kuuden viikon ohjauksen harjoittelujaksoa Antin ja Riinan opastukseen. Tähän kuuteen viikkoon mahtui paljon uusia juttuja, ja uutta tietoa ja todella monipuolista tekemistä sekä litroittain kahvia. Opon työ on kirjavaa ja Alppilassa opolla ei tosiaankaan tule tylsää päivää vastaan! Pääsimme tutustumaan myös muihin opettajiin, seuraamaan heidän oppituntejaan. Mielenkiintoinen ja jännä kokemus oli myös nähdä, miten sähköiset yo-kokeet toteutuvat, sillä allekirjoittaneilla on vierähtänyt muutama vuosi omista kirjoituksista. Harjoittelujakso oli erittäin opettava ja hyödyllinen, sillä parin vuoden opintoja pääsi vihdoin toteuttamaan ja kokeilemaan käytännössä.
 
Alppilassa on tosi hyvä tekemisen meininki ja opiskelijoiden kesken on kannustava ilmapiiri. Oli ihanaa nähdä, miten lämpimät välit opiskelijoiden kesken Alppilassa on. Oli mahtavaa päästä tutustumaan opiskelijoihin ja tekemään opohommia LUVA-luokan kanssa. Olemme yhtä mieltä siitä, että mielenkiintoisin ja antoisin kokemus oli tunne työ-hanke ja abeille suunnattu arjentaito kurssi, jossa pidimme myös yhden tunnin opiskeluelämästä bataattiranskalaisia syödessä.
 
Kiitos Alppila ja kaikki opiskelijat jotka rohkeasti tulitte harkkareille ohjaukseen! Kokemus ei olisi voinut olla parempi ja Alppila tarjosi meille harjoittelijoille ihan loistavat puitteet oppia työstä ja soveltaa opiskeltua käytäntöön. Iso kiitos kuuluu myös Alppilan mahtaville opoille, jotka tekevät työtään siitä oikeasti välittäen ja opiskelijoiden parasta ajatellen.
 
Ihanaa alkanutta vuotta ja tsemppiä kaikille tuleviin opiskeluhaasteisiin!
 
Terkuin opo-opiskelijat Iida ja Karo
IMG_0140

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: