Jatko-opintoaamupäivä Alppilassa 31.10.2019

Torstaina 31.10. vietettiin Alppilassa jatko-opintoaamupäivää. Aamupäivän aikana opiskelijat osallistuivat kahteen itse valitsemaansa jatko-opintopajaan. Yhdessä pajassa opiskelija pääsi kuulemaan yhden tai kahden koulutusalan esittelyn. Esittelijöiksi oli saapunut runsaasti myös Alppilan omia alumneja, joiden jälleennäkeminen ilahdutti erityisesti opettajien työpäivää.

WhatsApp Image 2019-10-31 at 23.02.35

Koulutusaloja oli valittavana niin yliopistoista, ammattikorkeakouluista kuin kansanopistoistakin. Opiskelijat kiittelivätkin laajaa kattausta, josta oli suhteellisen helppo löytää vähintään yksi itseä kiinnostava koulutusala. Tänä vuonna erityisen suosittuja koulutusaloja olivat kauppatieteet, valtiotieteellinen tiedekunta, psykologia, poliisiammattikorkeakoulu ja maanpuolustuskorkeakoulu. Myös Aalto-yliopiston tekniset alat, joista esittelyssä oli monta eri vaihtoehtoa, houkuttelivat kuulijoita paikalle. Muita koulutusaloja, jotka niin ikään kiinnostivat opiskelijoita, olivat muun muassa teologinen tiedekunta, maa- ja metsätieteellinen tiedekunta, journalismi, radiotoimittaja, elokuva-ala ja jatko-opinnot Saksassa

Kaiken kaikkiaan opiskelijat olivat tyytyväisiä aamupäivään ja monet kokivat sen tarjonneen hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa mahdollisista tulevaisuuden opinahjoista. Jatko-opintoaamupäivästä toivottiin ehdottomasti vuosittaista tapahtumaa, koska tällöin opiskelijat pääsevät kuulemaan kolmen lukiovuotensa aikana monta alavaihtoehtoa. Esimerkiksi viime vuonna suosikkialoiksi nousseet, mutta tänä vuonna pois jääneet oikeustieteellinen ja lääketieteellinen tiedekunta nähdään varmasti taas seuraavina vuosina aamupäivän kattauksessa.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa nykyisenmuotoisena järjestetty jatko-opintoaamupäivä näyttää muodostuneen Alppilassa jo lähes perinteeksi! Iloisia jälleennäkemisiä ja hyödyllisiä koulutusalavinkkejä luvassa siis jälleen ensi vuonna.

WhatsApp Image 2019-10-31 at 23.03.31

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: